Wil jij werken in de sloop? Met jouw aanpakkersmentaliteit willen we aan de slag! Wij zoeken slopers in omgeving Nijmegen die van aanpakken weten, flexibel en stressbestendig zijn. Vind je het ook leuk om in een fijne werksfeer met oprechte aandacht voor medewerkers te werken? Dan zit je bij ons goed!

Sloopwerk gezocht

Als metaalsloper ben je samen met je team verantwoordelijk voor het sorteren van de diverse metaalsoorten. Samen trekken jullie het metaal uit het blok en zorgen jullie ervoor dat deze in de juiste bakken worden gesorteerd. Aan het einde van de dag worden de metalen gewogen, hoe meer kilo’s hoe meer bonus!

Werken in de sloop

Welke functie-eisen zijn nodig?

  • Je bent een echte aanpakker, flexibel én stressbestendig
  • Je vindt het leuk om met doelstellingen te werken en die te overtreffen
  • Je bent fulltime beschikbaar én inzetbaar met uizicht op een vaste aanstelling
  • Je bent fysiek goed in orde, aangezien het werk fysiek zwaar is
  • Een gezonde dosis enthousiasme, positiviteit en collegialiteit!

Werken bij een sloopbedrijf

Waarom werken bij sloopbedrijf De Leeuw Metalen in Nijmegen? Omdat wij investeren in onze eigen werknemers met de juiste veilige apparatuur. Je komt te werken in een internationale werkomgeving met doorgroeimogelijkheden en dat samen met leuke collega’s! Met jouw inzet en prestaties kun jij doorgroeien naar een hoger salaris. Met een strakke bedrijfscultuur en aantrekkelijke bonusregeling is werken als sloper nog nooit zo leuk geweest!

> Werken in de sloop? Bekijk hier onze sloopwerk vacatures en solliciteer!

Sloopwerk vacature Nijmegen