Ben jij op zoek naar een sloopwerk vacature in Nijmegen? Dan hebben wij goed nieuws. Wij zijn namelijk op zoek naar een sloper en bieden daarom diverse sloopwerk vacatures aan!

Sloopwerk vacature voor jou?

Ben jij een echte aanpakker met een hands-on mentaliteit, flexibel inzetbaar en stressbestendig? Beschik jij daarnaast over een gezonde dosis enthousiasme, positiviteit en collegialiteit? Én kom je ook nog eens uit omgeving Nijmegen? Dan ben jij de sloper die we zoeken!

Sloopwerk vacatures Nijmegen: werken als sloper

De sloopwerk vacatures zijn fulltime functies waar je voor langere tijd aan de slag kunt met uitzicht op een vaste aanstelling! Jij komt als sloper te werken in een internationale werkomgeving met leuke collega’s. Samen met je team van 5 personen krijgen jullie dagelijks een aantal kilogram metaal die jullie direct sorteren in de daarvoor bestemde bakken. Wij vragen je bij onze sloopwerk vacatures ook om zelfstandig te kunnen werken.

Als sloper metalen ben jij fysiek gezien zwaar werk aan het verrichten. Ben je fysiek goed in orde en vind je het leuk om met doelstellingen te werken om te overtreffen? Wij bieden jou als sloper de ideale baan!

Wat bieden wij?

  • Een internationale werkomgeving met doorgroeimogelijkheden en leuke collega’s
  • Bruto uurloon € 10,25. Door jouw inzet en prestaties ben jij zelf mede verantwoordelijk om door te groeien naar een hoger salaris
  • Een aantrekkelijke bonusregeling!
  • Veel zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid

Waar kom je te werken?

De sloopwerk vacatures bij De Leeuw Metalen bieden jou de mogelijkheid om te komen werken in een dynamische internationale markt. Je komt te werken in een familieorganisatie uit Nijmegen die ontstaan is uit een lange familietraditie. Wij hebben als bedrijf een heldere visie op de markt en het milieu. Met een strakke bedrijfscultuur en aantrekkelijke bonusregeling is werken als sloper nog nooit zo leuk geweest!

> Bekijk onze sloopwerk vacatures en solliciteer direct!

Kraanmachinist vacature Nijmegen